Çimentaş Anadolu Lisesi

Telefon : 0 232 467 10 35
WEB https://cimentasanadolu.meb.k12.tr
Adres : Yeşilova Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi 4160/1 Sok. No46 35040 Bornova
VİZYON : " HER ZAMAN HER YERDE BİR ADIM ÖNDE..."
MİSYON : Diline, kültürüne, tarihine sahip çıkan, kendine Atatürk ilke inkılâplarını ve bilimi yol gösterici olarak seçmiş; görgülü, sağduyulu, bilimsel çalışma becerisini kazanmış, kendi ayakları üzerinde durabilen, öz güveni gelişmiş bireyler yetiştirmek için gereken eğitim hizmetlerini sunmak, öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirecek ortamı hazırlayarak öğretim kalitesini arttırmak ve bu doğrultuda öğrencilerimizi yükseköğretim kurumlarında eğitim görecek düzeye ulaştırmak ve hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : TYT ve AYT ALANLARINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ. SANAT SPOR ve ÇEŞİTLİ ALAN /DALLARDA ULUSAL ULUSLARARASI BİRÇOK BİRİNCİLİK

Öğretim Şekli :Sabahçı
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-İKİNCİ YABANCI DİL ALMANCA
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis : BUCA MERKEZ-ŞİRİNYER-EVKA 1-İŞÇİEVLERİ- BAYRAKLI MERKEZ-OSMANGAZİ-ÇAMKIRAN BORNOVA MERKEZ-EVKA 3-EVKA 4 -ATATÜRK MAH.-DOĞANLAR MEVLANA-PINARBAŞI-MERSİNLİ ÇAMDİBİ ALTINDAĞ KEMALPAŞA SERVİSLERİ MEVCUTTUR.ÖĞRENCİ TALEBİNE GÖRE BU YOL GÜZERGAHLARI ARTA Bİ
Ulaşım : 555, 59, 119, 54 numaralı belediye otobüsleri ve Işıkkent-Kahramanlar, Osmangazi-Işıkkent, Bornova - Yeşilyurt ve Pınarbaşı - Bornova dolmuşları ile okulumuza ulaşılabilmektedir. Ayrıca İzmir şehir otogarından 5 Dakikalık yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : YEŞİLOVA MAH. 4160/1 SOKAK NO:46 PK:35080 BORNOVA/İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 170
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 94-100